Cautare

1159 de rezultate pentru "stiri cu carausi de droguri" (3.23 secunde)
Fara mesaje politice, fata televizor, fara stiri sau editoriale. Un simplu si extrem de cald "Craciun fericit". ... Aproape ca ne-am saturat sa traim vremuri atat de "interesante". Viata trece pe langa noi, iar fiecare dintre noi are un numar limitat de sarbatori de Craciun de petrecut.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
Postul de radio Realitatea FM a avut ca tema in ziua de 7 octombrie Legea pensiilor, care pune tara pe jar. Urmarind dialogurile, ascultatorii s-au lamurit ca moderatorii au selectat mai mult oameni cu opinii pro lege, pro putere, pro Basescu. ... Oare de ce?
Afirmatii ofensatoare la adresa albanezilor, atribuite in mod fals presedintelui Basescu, lansate de un hacker si preluate in presa din Albania, au determinat chemarea ambasadorului roman la Tirana pentru explicatii, MAE roman exprimandu-si nemultumirea intr-o discutie cu ambasadorul albanez.
Ambasadorul Frantei in Romania, Henri Paul, a declarat ieri, la Craiova, ca nu exista tensiuni intre cele doua guverne din cauza problemelor cauzate de comunitatea roma si ca este posibil ca aceste tensiuni sa fie create de cineva.
Traian Basescu merge la Consiliul European fara macar un simulacru de consultare Presedintele Traian Basescu merge sa reprezinte Romania la Consiliul European fara macar "un simulacru de consultare", in timp ce cancelarul Germaniei a cerut, prin vot, mandat de la Bundestag si a negociat cu Opozitia sustinerea acestuia, presedintele Frantei a mers in fata Parlamentului francez, actualul si viitorul premier spaniol - unul socialist, altul popular - merg impreuna sa prezinte pozitia tarii lor, a afirmat presedintele PSD, Victor Ponta, intr-o postare pe blogul personal.
Interviu cu senatorul Gabriel Mutu, candidat USL in Colegiul 12. VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
Mai zilele trecute, la o emisiune pe unul dintre canalele de stiri, l-am gasit pe interesantul europarlamentar ("interesant" e cel mai binevoitor epitet la care am putut apela) Cristian Preda raspunzand cum vrea unghiile lui la ce intrebari are el chef.
Nu mi-as permite niciodata Dupa ce presa a relatat afirmatiile sale de luni, din cadrul dezbaterilor asupra unei initiative legislative privind declararea zilei de 26 Octombrie - Ziua Miscarii de Rezistenta Armata Anticomunista, senatorul PSD Serban Nicolae revine cu explicatii si acuza agentia news.ro ca i-a denaturat afirmatiile.
Intr-un editorial publicat de siteul Romania curata, politologul Alina Mungiu Pippdi intreaba opozitia condusa de Ludovic Orban: V-ati pierdut mintile?, ca o reactie la denuntul depuse de acesta impotriva premierului Viorica Dancila.
Pe site-ul STIRI PE SURSE au aparut doua stiri avand ca subiect posibila candidatura a Liei Olguta Vasilescu la prezidentiale, din partea PSD. ... Ion Cristoiu spune ca PSD are nevoie de un prezidentiabil ca Olguta Vasilescu: ... - Geoana, Ponta, au fost mai blanzi cu adversarii lor.
Prin intermediul unor monitoare amplasate in incinta statiilor, la fiecare pompa de alimentare si in magazinele Rompetrol, clientii vor putea afla in permanenta informatii utile despre situatia economica, politica si sociala, cursul valutar, stiri privind activitatea Grupului, lansarile de produse si servicii Rompetrol pentru consumatori.
Agentia de presa Reuters a lansat un nou birou, la inceputul acestei saptamani, in lumea virtuala "Second Life". Potrivit site-ului Yahoo!News, reprezentantii agentiei s-au angajat astfel in cursa celor mai importante marci care si-au deschis reprezentante in jocul virtual de pe internet.
Patronatele si producatorii din industria alimentara anunta ca, pana la jumatatea lui octombrie, preturile alimentelor vor creste cu 10%-50% la unele produse. Pe lista scumpirilor apar painea, uleiul, legumele, fructele, ouale si lactatele, potrivit unui post de televiziune de stiri.
Contractul parafat de gigantul Ford cu statul român privind uzina de automobile de la Craiova a generat asteptari mari, chiar foarte mari, de la investitorii autohtoni.
Contractul parafat de gigantul Ford cu statul român privind uzina de automobile de la Craiova a generat asteptari mari, chiar foarte mari, de la investitorii autohtoni.
Indicii BVB au avut usoare aprecieri, pe fondul tranzactiilor cu titluri SIF, care au însumat 42,86% din totalul schimburilor bursiere. Analistii pietei apreciaza ca si saptamâna aceasta ne putem astepta la cresteri, în lipsa unor stiri externe cu impact semnificativ asupra tranzactiilor.
Luna iunie a adus un record de trafic pentru site-ul stirileprotv.ro, potrivit datelor oferite de SATI.
Agentia de presa Reuters si-a relansat site-ul, care are un nou design si include mai multe comentarii si materiale politice, prin care se urmareste atragerea unei audiente generale catre pagina electronica, informeaza Media Guardian.
Pe 26 mai 2000, ora 16.00, a inceput sa emita Europa FM, primul post de radio national privat din tara. ... Viata s-a schimbat", au fost cuvintele rostite de George Zafiu.
google-analytics.com